Állattartási rendszerek technológiai berendezéseinek, gépeinek forgalmazása.

 

Etetőrendszer - Superpito

 

A korszerű pulykanevelés követelményeinek megfelelően kialakított tányér. A Superpito követi a pulyka növekedését. Az etetőberendezés két különböző méretű tállal szerelhető, függően attól, hogy milyen növekedési periódusban van az állomány. A tányérok cserélhetők, könnyen tisztíthatók. Egy-egy etetőtál 55-65 pulyka takarmányozására alkalmas.

 

- A kisebb átmérőjű és laposabb tányér már napos kortól használható. A tányéron kívűlről könnyedén hozzájutnak a takarmányhoz és nem lépnek a tálba. Ilyen módon tiszta marad a takarmány és csökken a kiszóródási veszteség.

- A nagyobb méretű tál szélesebb és mélyebb. Ezzel a tállal felszerelt etetőrendszerrel a nagytestű pulykák is gond nélkül takarmányozhatók. A felnőtt állatok erőteljes viselkedése nem kíván kompromisszimot. A tálak rögzítése ellenáll a madarak bármilyen mosgásának.

 

A Superpito hatékony és gazdaságos. Az etetővonalak az állatok növekedésének ütemében fokozatosan emelhetők a mennyezeten lévő csigák segítségével. A takarmányszint központi vezérlőberendezéssel beállítható, a takarmányozás folyamata ellenőrizhető.

 

 

 

Prospektus letöltése